Συνεχίζονται οι ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα

Στους 34.844 ανήλθε ο αριθμός των Παλαιστινίων που έχασαν τη ζωή τους

2137159
Συνεχίζονται οι ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα

 

 

 

 

 

 

Στους 34 χιλιάδες 844 αυξήθηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις που πραγματοποιεί ο ισραηλινός στρατός στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου.

Στην ανακοίνωση του Παλαιστινιακού Υπουργείου Υγείας στη Γάζα, δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας οι οποίες συνεχίζονται εδώ και 215 ημέρες.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε 7 σφαγές στις επιθέσεις που εξαπέλυσε σε διάφορες περιοχές της Γάζας το τελευταίο 24ωρο. Άλλοι 55 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους και 200 ​​Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επιθέσεων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου αυξήθηκε σε 34 χιλιάδες 844 ενώ ο αριθμός των τραυματιών αυξήθηκε σε 78 χιλιάδες 404.

Η ανακοίνωση τονίζει επίσης ότι υπάρχουν ακόμη νεκροί κάτω από τα ερείπια και στην άκρη του δρόμου, αλλά λόγω του εμποδίου των ισραηλινών δυνάμεων, ιατρικές ομάδες και αξιωματούχοι της πολιτικής άμυνας δεν μπορούν να φτάσουν στα πτώματα.

 

 


Λέξεις-κλειδιά: #Γάζα

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ