Μεγάλη συμμετοχή στην Έκθεση Τροφίμων στη Λιβύη από την Τουρκία

Περισσότερες από 40 εταιρείες από την Τουρκία συμμετέχουν στην Έκθεση Τροφίμων της Λιβύης, που πραγματοποιείται για τέταρτη φορά στην Τρίπολη

1956840
Μεγάλη συμμετοχή στην Έκθεση Τροφίμων στη Λιβύη από την Τουρκία
libya gida fuari Turk firmalar.jpg
libya gida fuari Turk firmalar1.jpg

Περισσότερες από 40 εταιρείες από την Τουρκία συμμετέχουν στην Έκθεση Τροφίμων της Λιβύης, που πραγματοποιείται για τέταρτη φορά στην Τρίπολη, την πρωτεύουσα της Λιβύης.

Περίπου 200 εγχώριες και ξένες εταιρείες δραστηριοποιούνται στην έκθεση, η οποία εγκαινιάστηκε από τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης, Αμπντούλ Χαμίντ Ντμπέιμπα, την Κυριακή.

Ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Τρίπολη, Κενάν Γιλμάζ δήλωσε ότι η συνολική συμμετοχή των τουρκικών εταιρειών φέτος έφτασε τις 44 και είπε:

«Δίνουμε σημασία στη συμμετοχή σε αυτή την έκθεση όσον αφορά την ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να αυξηθούν οι συμμετοχές στις εκθέσεις και να προχωρήσουν οι σχέσεις τόσο στον εμπορικό τομέα όσο και σε κάθε τομέα».

Ανακοινώθηκε ότι η έκθεση που θα ολοκληρωθεί σήμερα, είχε τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων από την Τουρκία, ενώ αιγυπτιακές εταιρείες κατέλαβαν τη δεύτερη θέση.

Εκτός από αραβικές χώρες όπως το Μαρόκο, η Τυνησία, η Αλγερία, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και η Ιορδανία, στην έκθεση συμμετέχουν και εταιρείες από την Ιταλία και την Ισπανία.


Λέξεις-κλειδιά: #έκθεση τροφίμων

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ