Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πτήση 32 ωρών του TB3

Το οπλισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB3 πέρασε με επιτυχία τη δοκιμή μεγάλης πτήσης στην οποία παρέμεινε στον αέρα για 32 ώρες

2079330
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πτήση 32 ωρών του TB3

Το οπλισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB3 που αναπτύχθηκε σε εθνικό και μοναδικό επίπεδο από την Baykar, πέρασε με επιτυχία τη δοκιμή μεγάλης πτήσης στην οποία παρέμεινε στον αέρα για 32 ώρες.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Baykar, η 13η πτητική δοκιμή πραγματοποιήθηκε για το Bayraktar TB3, το οποίο πέρασε διαδοχικά τεστ επιδόσεων μετά την πρώτη του πτήση στις 27 Οκτωβρίου, στα οποία μετρήθηκαν το σύστημα και η απόδοση αντοχής σε μεσαίο ύψος.

Το Bayraktar TB3 παρέμεινε στον αέρα για 32 ώρες αδιάκοπα σε μέσο ύψος 20 χιλιάδων ποδιών στη δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Δοκιμών Πτήσεων AKINCI στην υποδιοίκηση Τσόρλου του Τεκίρνταγ.

Το Bayraktar TB3, ο νέος κάτοχος του ρεκόρ της οικογένειας Baykar, έκανε συνολικά 5.700 χιλιόμετρα στον ουρανό κατά τη διάρκεια της 32ωρης πτήσης του. Το Bayraktar TB3, το οποίο παρέμεινε στον αέρα για 12 ώρες στη 12η πτητική δοκιμή όπου μετρήθηκε η απόδοση του συστήματος σε μεσαίο ύψος, έσπασε έτσι το δικό του ρεκόρ.



ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ