Πρωταθλήτρια εξαγωγών του 2023 στην αμυντική βιομηχανία η Baykar

Ο Πρόεδρος της αμυντικής βιομηχανίας της Προεδρίας, Χαλούκ Γκιοργκούν είπε ότι η αμυντική βιομηχανία έχει εξάγει 230 τύπους προϊόντων σε 185 χώρες σε διαφορετικές γεωγραφίες σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια

2084810
Πρωταθλήτρια εξαγωγών του 2023 στην αμυντική βιομηχανία η Baykar

Η εταιρεία που πραγματοποίησε τις περισσότερες εξαγωγές στην τουρκική αμυντική και αεροδιαστημική βιομηχανία πέρυσι ήταν η «Baykar» με 1 δισεκατομμύρια 766 εκαταμμύρια δολάρια.

Ο Πρόεδρος της αμυντικής βιομηχανίας της Προεδρίας, Χαλούκ Γκιοργκούν σε δήλωση του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, σημείωσε ότι η αμυντική βιομηχανία έχει εξάγει 230 τύπους προϊόντων σε 185 χώρες σε διαφορετικές γεωγραφίες σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια και είπε:

«Ευχαριστούμε την εταιρεία μας, Baykar η οποία πραγματοποίησε εξαγωγές 1,7 δισ. δολαρίων. Η Baykar, η οποία «αλλάζει το παιχνίδι» με τις τεχνολογίες που έχει αναπτύξει και εκτιμάται από όλο τον κόσμο, αποκτά το 83% των εσόδων της από εξαγωγές από το 2003 και συμβάλλει σημαντικά στην οικονομία της χώρας μας με εξαγωγές υψηλής τεχνολογίας».


Λέξεις-κλειδιά: #αμυντική βιομηχανία

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ