Στην έκθεση Texworld Evolution Paris η Τουρκία με 97 εταιρείες

Η έκθεση στο Παρίσι άνοιξε σήμερα τις πόρτες της

2097795
Στην έκθεση Texworld Evolution Paris η Τουρκία με 97 εταιρείες

Η Τουρκία συμμετάσχει στην έκθεση Texworld Evolution Paris, μια από τις κορυφαίες εκθέσεις έτοιμων ρούχων, υφασμάτων, αξεσουάρ και μόδας στην Ευρώπη, με 97 εταιρείες στο Παρίσι, την πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Η Texworld Paris, μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις κατασκευαστών ρούχων και αξεσουάρ στην Ευρώπη, άνοιξε σήμερα τις πόρτες της.

Η έκθεση που θα ολοκληρωθεί στις 7 Φεβρουαρίου, φιλοξενεί πολλούς αγοραστές και επαγγελματίες από κλάδους όπως η κλωστοϋφαντουργία, η μόδα, τα υφάσματα, η οικιακή κλωστοϋφαντουργία και η κατεργασία δέρματος από όλο τον κόσμο.

97 τουρκικές εταιρείες συμμετάσχουν φέτος στην έκθεση, η Τουρκία έγινε η δεύτερη μεγαλύτερη συμμετέχουσα χώρα μεταξύ 19 χωρών.

Χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες αναμένεται να επισκεφθούν την έκθεση που πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Expo Porte de Versailles στο Παρίσι για 3 ημέρες.

Η Εθνική Συμμετοχή από την Τουρκία στην έκθεση Texworld Evolution Paris, ενός από τα σημεία συνάντησης της βιομηχανίας υφασμάτων και αξεσουάρ στον κόσμο, πραγματοποιείται από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Ιστάνμπουλ (İTO).

76 εταιρείες πραγματοποιούν τις προωθήσεις τους σε αυτόν τον τομέα ενώ 21 εταιρείες συμμετέχουν μεμονωμένα στην έκθεση.

 

 


Λέξεις-κλειδιά: #Παρίσι , #έκθεση

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ