Μήνυμα Ερντογάν για την επέτειο 60 ετών από την ίδρυση της TRT

Η TRT συνεχίζει να αντικατοπτρίζει τις αξίες, την ιστορία, τον πολιτισμό, τη δύναμη και τη φωνή της χώρας μας σε ολόκληρο τον κόσμο, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

2134520
Μήνυμα Ερντογάν για την επέτειο 60 ετών από την ίδρυση της TRT

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξέδωσε συγχαρητήριο μήνυμα για την επέτειο 60 ετών από την ίδρυση της Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης Τουρκίας (TRT).

Ο Ερντογάν ανέφερε ότι η TRT προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία της στους πολίτες εδώ και 60 χρόνια με την υπεύθυνη και αμερόληπτη ειδησεογραφία με αρχές.

Τονίζοντας ότι η TRT, η οποία χρησιμοποιεί αποτελεσματικά όλες τις νέες δυνατότητες που απαιτούν οι σύγχρονες ψηφιακές μεταδόσεις, έχει μια ισχυρή και αποτελεσματική θεσμική δομή και κάνει τον τουρκικό λαό περήφανο με το επίπεδο που έχει φτάσει στον τομέα των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, ο Πρόεδρος Ερντογάν ανέφερε τα εξής:

«Μεριμνώντας για την ευθύνη του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού λειτουργήματος, η TRT συνεχίζει να αντικατοπτρίζει τις αξίες, την ιστορία, τον πολιτισμό, τη δύναμη και τη φωνή της χώρας μας σε ολόκληρο τον κόσμο με τη δυναμική της δομή και την πρωτοποριακή της εμπειρία στις εκπομπές. Η TRT, η οποία συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα με όλα της τα κανάλια από τα ειδησεογραφικά μέχρι τα αθλητικά, από τα μουσικά μέχρι τα κανάλια ντοκιμαντέρ, από τα παιδικά μέχρι τα πολιτιστικά, είναι μια σχολή για τον κλάδο στη χώρα μας και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση διακεκριμένων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών στελεχών σε αυτό το πεδίο. Πιστεύω ότι η TRT θα συνεχίσει όλο αυτό το επιτυχημένο έργο και στο εξής. Τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους εργαζομένους του Ιδρύματος Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης Τουρκίας για την επέτειο ίδρυσης της, τους χαιρετώ με τα πιο εγκάρδια συναισθήματα μου.»

 



ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ