Erdoğan elnöki székét átadta Ozan Sözeyataroğlunak

Recep Tayyip Erdoğan köztársasági elnök az április 23-i rendezvények keretében elnöki székét átadta Ozan Sözeyataroğlunak, a Kuva-yi Milliye iskola 6. osztályos tanulójának.

1188599
Erdoğan elnöki székét átadta Ozan Sözeyataroğlunak

Erdoğan a köztársasági elnöki palotában fogadta Ziya Selçuk oktatási minisztert és a kíséretében lévő gyerekeket.

„Április 23, a Nemzeti Függetlenség és Gyermekek Ünnepe alkalmából gratulálok nektek, gyerekeknek, akik a jövőnk zálogai vagytok” – mondta a köztársasági elnök, hozzátéve: a világ minden gyermekének szívből jövő szeretetét küldi.

„Hálával emlékezem meg mindenkiről, akiknek köszönhetően idáig jutottunk, elsősorban államunk alapítójáról, Gazi Mustafa Kemal Atatürkről” – mondta Erdoğan, hozzátéve: a diákok szorgalmukkal, sikereikkel, lelkesedésükkel még előrébb vihetik Törökországot.

„A ti kezetek által éri el Törökország a világban azt a helyet, amit megérdemel. Soha ne fogyjon el a reményetek, a lelkesedésetek, ne legyen akadály az álmaitok előtt! Ne feledjétek: 2200 éves, dicső győzelmekkel teli történelemmel rendelkező nemzet fiai vagytok. Ismét gratulálok nektek április 23, a Nemzeti Függetlenség és Gyermekek Ünnepe alkalmából” – mondta a köztársasági elnök.



Még több hír