Președintele Azerbaidjanului Aliyev se află în Türkiye

Aceasta este prima vizită externă a președintelui azer Aliyev după alegerile prezidențiale care au avut loc în Azerbaidjan la 7 februarie.

2104048
Președintele Azerbaidjanului Aliyev se află în Türkiye

Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev, efectuează prima sa vizită oficială după alegerile prezidențiale ce au avut loc în țara sa la 7 februarie în Türkiye.

Într-o declarație a Direcției de Comunicare a Președinției cu privire la subiect se notează: "La invitația președintelui nostru Recep Tayyip Erdoğan, președintele Republicii Azerbaidjan, Ilham Aliyev, va efectua o vizită oficială în țara noastră în perioada 18-19 februarie 2024. Aceasta va fi prima vizită externă a președintelui azer Aliyev după alegerile prezidențiale care au avut loc în Azerbaidjan la 7 februarie."

În declarația în cauză s-a mai notat: "În cadrul discuțiilor care vor avea loc luni, 19 februarie, vor fi abordate toate aspectele relațiilor bilaterale Türkiye - Azerbaidjan și vor fi discutate măsurile care pot fi luate pentru a consolida în continuare cooperarea. Pe lângă relațiile bilaterale discuțiile se vor axa pe evoluțiile actuale la nivel regional și global."



Ştiri din aceeaşi categorie