Premiile Primetime Emmy au fost decernate pentru a 75-cea oară

Premiile Primetime Emmy, descrise ca "Oscarurile televiziunii", au fost decernate câștigătorilor pentru a 75-a oară.

2089377
Premiile Primetime Emmy au fost decernate pentru a 75-cea oară

Premiile Primetime Emmy, descrise ca "Oscarurile televiziunii", au fost decernate câștigătorilor pentru a 75-a oară.

La ceremonia de decernare a premiilor, care a avut loc la Peacock Theatre din Los Angeles, California, în Statele Unite ale Americii, serialele "Succession" produs de HBO și "The Bear" de FX au primit câte 6 premii fiecare, lăsându-și amprenta asupra serii.

"Succession" a câștigat premiul pentru "Cel mai bun serial dramă" în cadrul ceremoniei, în timp ce "The Bear" a câștigat premiul pentru "Cel mai bun serial comedie".

Actorul serialului "Succession", Kieran Culkin a primit premiul pentru "Cel mai bun actor de dramă", în timp ce colega sa de scenă Sarah Snook a primit premiul pentru "Cea mai bună actriță de dramă".

Matthew Macfayden, unul dintre actorii serialului, a fost distins cu premiul pentru "Cel mai bun actor de dramă în rol secundar".

Creatorul serialului, Mark Mylod a câștigat premiul pentru "Cel mai bun regizor de dramă", în timp ce scenaristul Jesse Armstrong a obținut premiul pentru "Cel mai bun scenariu de dramă".

Jeremy Allen White din "The Bear" a fost desemnat "Cel mai bun actor de comedie", în timp ce Ayo Edebiri și Ebon Moss-Bachrach din serial au fost aleși "Cei mai buni actor și actriță de comedie în rol secundar".

Regizorul și scenaristul serialului, Christopher Storer, a primit, de asemenea, premiile pentru "Cel mai bun regizor și scenariu de comedie".

Quinta Brunson, din serialul Abbott Elementary de la ABC, a luat și ea premiul pentru "Cea mai bună actriță de comedie".

"Beef" de la Netflix a fost distins cu premiul pentru "Cea mai bună miniserie", în timp ce Steven Yeun și Ali Wong, doi dintre actorii serialului, au primit premiile pentru cel mai bun actor și cea mai bună actriță în domeniul miniseriei.



Ştiri din aceeaşi categorie