Recepție pentru investiții la Turkevi

Türkevi a organizat multe evenimente culturale și diplomatice iar săptămâna trecută aici au fost găzduite mai multe întâlniri cu prilejul Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.

2042457
Recepție pentru investiții la Turkevi
reyhan ozgur.jpg
bekir polat.jpg
turkevi yatirim resepsiyonu.jpg

O recepție pentru investiții a fost organizată la Türkevi din New York, Statele Unite ale Americii (SUA).

La evenimentul organizat au participat oficiali turci și americani, precum și investitori și oameni de afaceri.

Consulul general al Türkiye la New York, Reyhan Özgür, în discursul său de aici, a subliniat că la Türkevi au avut loc multe evenimente culturale și diplomatice și a reamintit că săptămâna trecută aici au fost găzduite mai multe întâlniri cu prilejul Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.

Özgür a declarat că o delegație mare condusă de președintele Recep Tayyip Erdoğan a avut întâlniri cu investitorii și că evenimentul de astăzi a oferit o oportunitate de a discuta rezultatele întâlnirilor.

Bekir Polat, vicepreședintele Biroului de Investiții al Președinției Republicii Türkiye, a subliniat că economia turcă a depășit economiile celorlalte țări, înregistrând o creștere de 5,4 % în fiecare an începând cu 2003.

Polat a marcat că Türkiye este un partener de încredere pentru companiile multinaționale în ceea ce privește flexibilitatea și diversificarea lanțului de aprovizionare, datorită poziției sale geostrategice, capacităților avansate de producție, rețelelor internaționale de liber schimb și forței de muncă calificate.

Andrey Kurilin, directorul general al Citigroup International Franchise, a declarat că multe companii americane, inclusiv Citigroup, au ales Türkiye ca o bază de coordonare regională.

Subliniind importanța poziției geografice a Türkiye în centrul Europei și al Asiei, Kurilin a spus că țara se remarcă, de asemenea, prin populația tânără și calificată.

Oficialul a susținut că Citigroup va continua să sprijine Türkiye și în secolul următor.



Ştiri din aceeaşi categorie