Erdoğan va participa la Summitul Organizației pentru Cooperare Economică în Uzbekistan

Printre subiectele care vor fi discutate în cadrul summitului vor fi oprirea de către Israel a atacurilor sale în Palestina și furnizarea în cel mai scurt timp posibil a ajutorului umanitar în Palestina.

2061475
Erdoğan va participa la Summitul Organizației pentru Cooperare Economică în Uzbekistan

Președintele Tayyip Erdoğan va efectua mâine o vizită în Uzbekistan.

Președintele Erdoğan va participa la summitul Organizației pentru Cooperare Economică, care va avea loc la Tașkent, capitala Uzbekistanului, în perioada 8-9 noiembrie.

Summitul organizat pentru a 16-a oară va dura două zile. Erdogan va avea întâlniri cu liderii țărilor participante și se va alătura reuniunilor dintre delegații în marja summitului.

Oprirea de către Israel a atacurilor sale în Palestina și furnizarea în cel mai scurt timp posibil a ajutorului umanitar în Palestina se vor număra printre subiectele care vor fi discutate în cadrul summitului.

Liderii, de asemenea, vor face pași pentru a îmbunătăți cooperarea comercială, economică și culturală între țările membre, vor discuta despre probleme regionale și vor evalua stadiul actual al proiectului coridorului Zengezur, care va stabili o legătură terestră directă între regiune și Türkiye.



Ştiri din aceeaşi categorie