Forumul de investiții și afaceri Türkiye-Arabia Saudită

Ministrul Mehmet Șimșek a subliniat că Arabia Saudită are obiective turistice foarte ambițioase și Türkiye are o experiență extraordinară în sectorul construcțiilor.

2103255
Forumul de investiții și afaceri Türkiye-Arabia Saudită

Ministrul Trezoreriei și Finanțelor, Mehmet Șimșek, a declarat că Türkiye poate ajuta Arabia Saudită să își atingă obiectivele ambițioase în domeniul turismului.

Șimșek a răspuns întrebărilor jurnaliștilor în cadrul Forumului de investiții și afaceri Türkiye-Arabia Saudită organizat la Istanbul.

Susținând că Arabia Saudită are obiective turistice foarte ambițioase, ministrul a subliniat că Türkiye are o experiență extraordinară în sectorul construcțiilor.

Mehmet Șimșek a marcat: "Putem contribui la construcția și exploatarea centrelor de acolo (Arabia Saudită). Putem contribui, de asemenea, la trimiterea de turiști acolo prin intermediul operatorilor noștri de turism."

Ministrul a accentuat că Türkiye se află printre primele 5 țări din lume în ceea ce privește domeniul turismului, și a adăugat: "Cifrele noastre pentru 2023 sunt sigure. Când vor fi clare cifrele mondiale, vom fi probabil pe locul trei sau patru. Türkiye are o experiență considerabilă în această privință."



Ştiri din aceeaşi categorie