Turcia va deveni centru tehnologic pentru China

Turcia va deveni centru tehnologic pentru China

858771
Turcia va deveni centru tehnologic pentru China

Jane Chen, vicepreședinte senior al companiei de telecomunicații ZTE din China, a declarat ca Turcia va fi centrul tehnologic pentru compania lor.
Chen a afirmat, de asemenea, ca firma intentioneaza sa-și dubleze investitiile ın Turcia ın urmatorii doi ani, ın functie de necesitatile clientilor.
Jane Chen a subliniat ca pozitia geografica a Turciei, precum și reteaua de tehnologii de informatii și comunicare sunt factori importanti ın decizia de investitii ın tara,
"Populatia tanara a Turciei, locatia ei geografica ne-au atras pentru investitii și am decis sa folosim Turcia ca centru tehnologic pentru a satisface cerintele pietei europene". 
Jane Chen explicand faptul ca ZTE dorește sa-și dubleze portofoliul global ın urmatorii doi ani,
"Speram ca putem realiza acest lucru  și vom ıncerca sa dublam business ul din Turcia, ın functie de aşteptarile clientilor noștri".
ZTE achizitionase anterior  pachetul de 48,04% din Netaș din portofoliul OEP Turkey Tech BV pentru 101,3 milioane de dolari.
La ceremonia de ieri, cu participarea prim-ministrului Binali Yildirim s-au semnat trei memorandumuri de ıntelegere privind ınfiintarea "Academiei de Instruire Netaş, Centrul de Excelenta, Serviciul de Reparare-ıngrijire", care au ca scop transformarea Turciei ın centrul de operatiuni din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

 



Ştiri din aceeaşi categorie