Postare despre Türkiye de la Maduro

Președintele venezuelean Nicolas Maduro a distribuit pe contul său de socializare imagini din Türkiye și de la "Ceremonia de inaugurare" a Președintelui Recep Tayyip Erdoğan, care a avut loc la 3 iunie în Complexului Prezidențial din capitala Ankara.

1995289
Postare despre Türkiye de la Maduro

Președintele venezuelean Nicolas Maduro a distribuit pe contul său de socializare imagini din Türkiye și de la "Ceremonia de inaugurare" a Președintelui Recep Tayyip Erdoğan, care a avut loc la 3 iunie în inctinta Complexului Prezidențial din capitala Ankara.

În clipul partajat pe contul său de Twitter, Maduro a inclus ceremonia desfășurată la Complexul Prezidențial și imagini din Ankara și Istanbul.

Maduro a publicat momentul din clip, în care președintele Erdoğan îi mulțumește în timpul ceremoniei cu următoarea frază: "Venezuela și Türkiye acționează în unitate pentru asigurarea drepturilor și aprofundarea relațiilor bilaterale. În cadrul noului mandat al fratelui meu Recep Tayyip Erdoğan, Republica Türkiye se află pe calea prosperității. Loialitate, suveranitate și democrație!"

Maduro, care a împărtășit cu adepții săi imaginile în care este întâmpinat de fostul Ministru de Externe, Mevlüt Çavușoğlu la intrarea în Complexul Prezidențial, a postat, de asemenea, imagini de la mitingul lui Erdoğan și momentele de bucurie ale oamenilor.



Ştiri din aceeaşi categorie