A murit cântăreața irlandeză Sinead O'Connor

Sinead O'Connor a anunțat că a devenit musulmană în 2018. Ea a câștigat faima mondială în anii '90, datorită piesei "Nothing Compares 2 U".

2016854
A murit cântăreața irlandeză Sinead O'Connor
sinead oconnor.jpg

Celebra cântăreață irlandeză Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani.

Potrivit BBC, în declarația făcută de familia celebrei cântărețe Sinead O'Connor care își schimbase numele în Shuhada' Davitt, anunțând că s-a convertit la Islam, s-a notat: "Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre Sinead”.

În declarație s-a precizat că familia și prietenii lui Davitt, în vârstă de 56 de ani, au fost profund întristați de vestea dureroasă.

Artista, care a câștigat faima mondială în anii '90, datorită piesei "Nothing Compares 2 U", cu concerte de caritate, precum și cu albume solo, a lansat până în prezent 10 albume.

Ea a anunțat că a devenit musulmană în 2018. În mesajul său Davitt a scris atunci: "Sunt mândră că am devenit musulmană. Aceasta este concluzia firească a oricărui teolog inteligent. Toate scripturile ne conduc la Islam. Islamul abrogă orice altă scriptură". Cântăreața irlandeză a anunțat că a adoptat numele de Shuhada’ Davitt după ce s-a convertit la islam.



Ştiri din aceeaşi categorie