Zhanna Samsonova, un fenomen de pe rețelele de socializare, a murit de foame

Fenomenul Zhanna D'Art a avut milioane de urmăritori promovând alimentația vegană pe canalele de socializare.

2018609
Zhanna Samsonova, un fenomen de pe rețelele de socializare, a murit de foame

Zhanna Samsonova (39 de ani), un influencer de pe rețelele de socializare, o susținătoare a dietei vegane, a murit de "foame" din cauza faptului că a urmat o dietă bazată doar pe fructe exotice în timpul unei călătorii în Asia de Sud-Est.

Potrivit New York Post, Samsonova, de origine rusă, a murit de "inaniție" în data de 21 iulie, după cum au afirmat rudele sale.

Potrivit presei locale, fenomenul cunoscut și sub numele de Zhanna D'Art, care a adunat milioane de urmăritori promovând alimentația vegană pe canalele de socializare, a murit în spitalul unde a fost tratată în timpul turneului său în Asia de Sud-Est.

Un prieten al său a declarat că Samsonova părea destul de epuizată în timpul călătoriei sale în Sri Lanka și a fost trimisă acasă pentru tratament, dar s-a întors din nou.

Mama lui Samsonova a atribuit moartea fiicei sale unei "infecții de tip holeră", însă raportul autopsiei nu a fost încă publicat.

Se susține că Samsonova care urmase în ultimii patru ani o "dietă  vegană bazată pe fructe și legume crude", mâncând doar germeni din semințe de floarea-soarelui și fructe.

Un alt prieten al lui Samsonova a susținut că, în ultimii 7 ani, ea a mâncat doar fructe de jackfruit și durian cultivate în regiune.



Ştiri din aceeaşi categorie