Iahturi de lux în Marmaris

Iahtul ultra-luxos de 22 de metri lățime și 6 etaje aparținând omului de afaceri rus Roman Abramovic, "Eclipse", se află timp de două săptămâni în portul Albatros Marina.

2024763
Iahturi de lux în Marmaris

Iahtul "Blue" sub pavilion Insulele Cayman și iahtul "Mar" sub pavilion Bermude au acostat în districtul Marmaris din Muğla.

Iahtul numit "Blue" are un heliport cu două punți de aterizare, 9 punți, un club de plajă, o platformă de înot, cabine cu balcon, un sistem de tratare a apei, un sistem de tratare a apelor uzate și 80 de membri ai echipajului.

Iahtul de lux de 26 de metri, despre care se afirmă că va rămâne în Marmaris timp de 5 zile, poate găzdui 48 de persoane în 24 de cabine confortabile.

Iahtul cu o lățime de 16 metri, sub pavilion Bermuda, numit "Mar", a fost, de asemenea, ancorat la Albatros Marina.

Iahtul cu o lungime de 107 metri numit anterior "Lana", la bordul căruia fondatorul companiei Microsoft Bill Gates a călătorit anterior și care a fost redenumit "Mar", este dotat cu o sală de sport, jacuzzi, club de plajă, piscină și echipamente pentru sporturi nautice.

Un alt iaht ultra-luxos de 22 de metri lățime și 6 etaje aparținând omului de afaceri rus Roman Abramovic, "Eclipse", se află timp de două săptămâni în portul Albatros Marina.

Iahturile de lux denumite "Blue", "Mar" și "Eclipse" din Marmaris atrag atenția turiștilor locali și străini.



Ştiri din aceeaşi categorie