Victoria echipei Galatasaray în presa britanică

Galatasaray a obținut o victorie cu scorul de 3-2 obținută de în fața lui Manchester United pe Old Trafford, în al doilea meci din Liga Campionilor.

2046156
Victoria echipei Galatasaray în presa britanică

Victoria echipei Galatasaray în fața lui Manchester United este pe prima pagină a ziarelor britanice...

Victoria cu scorul de 3-2 obținută de Galatasaray în fața lui Manchester United pe Old Trafford, în al doilea meci din Liga Campionilor, deși a fost condusă de două ori, a avut un mare ecou în presa britanică. 

În timp ce reprezentativa noastră a fost lăudată, "diavolii roșii", în special Onana, au fost criticați.

Titlurile și comentariile de seamă din presa engleză:

DAiLY MAiL: Eliminarea lui Casemiro după o eroare catastrofală a portarului Andre Onana a scos-o pe United din joc. Mauro Icardi a marcat golul victoriei în ciuda unui penalty ratat. Revenirea lui Wilfried Zaha pe Old Trafford a fost foarte bună.

THE SUN: În ciuda celor două goluri ale lui Hojlund, o eroare uriașă a portarului Andre Onana a pus capăt speranțelor lui Manchester United de a avansa în Liga Campionilor.

DAiLY MiRROR: Diavolii Roșii continuă să cadă cu o nouă eroare a lui Andre Onana. Odată cu înfrângerea în fața lui Galatasaray au devenit experți în asta!

DAiLY TELEGRAPH: Manchester United s-a făcut praf după înfrângerea cu Galatasaray. Criza în care se află echipa de la începutul sezonului s-a adâncit cu această înfrângere. Autosabotajul lui United l-a aruncat pe managerul Erik ten Hag într-o criză majoră. Se părea că va fi o seară de triumf pentru Rasmus Hojlund, în valoare de 72 de milioane de lire sterline, care a marcat de două ori, dar apărarea slabă a decis rezultatul. United s-a împușcat singură în picior...

INDEPENDENT: A fost o noapte de coșmar pentru Manchester United. Erik Ten Hag și jucătorii sunt adânc înfundați într-o mizerie fără speranță, creată de ei înșiși. Acum 30 de ani, Manchester United a fost întâmpinată la Istanbul de Galatasaray cu sloganul "Bine ați venit în iad". Treizeci de ani mai târziu, United a găsit iadul: Nu în Istanbul, ci în Manchester...

SKY SPORTS: Ten Hag părea dezumflat în banca de rezerve. Golul din final al lui Icardi i-a făcut pe fanii lui Galatasaray să intre în delir, iar pe fanii gazdelor i-a dus spre un final nefericit.

BBC: Seară teribilă pentru Ten Hag! Sezonul mizerabil al lui Manchester United a suferit o nouă lovitură prin înfrângerea în fața Galatasaray. 

GUARDIAN: Suferința Manchester United continuă cu înfrângerea în meciul cu Galatasaray. Jucătorii lui Erik ten Hag au reînviat ocazional speranțele fanilor, dar rezultatul a rămas neschimbat. Manchester United arată cum nu trebuie să se apere în aceste zile. Manchester a condus jocul când Hojlund a făcut 2-1, însă acest lucru nu a ajutat și nu a făcut decât să sporească șocul după egalare.



Ştiri din aceeaşi categorie