Revista presei - 14.02.2023

Revista presei

2102017
Revista presei - 14.02.2023

Hurriyet: "Erdogan: "Israelul trebuie să recunoască existența unui stat palestinian independent"

În discursul său la Summitul Mondial al Guvernelor de la Dubai, președintele Recep Tayyip Erdoğan a declarat: "Israelul trebuie să recunoască existența unui stat palestinian independent. Nu îi vom lăsa niciodată pe frații noștri palestinieni singuri și neajutorați. Suntem gata să acționăm ca un garant al păcii".

Yenișafak: "120 de companii uriașe  din Arabia Saudită vin în Türkiye"

Peste 120 de companii saudite vin la Istanbul pentru a stabili contacte cu companii turcești. Companiile vor căuta oportunități de investiții în numeroase domenii, de la energie la bănci, de la apărare la aviație.

Sabah: "Orașul Istanbul în fruntea listei"

În ianuarie exporturile agricole ale Türkiye au crescut cu 9,3% față de anul precedent, însumând 3,1 miliarde de dolari. Orașul Istanbul, care s-a clasat pe primul loc la capitolul exporturi agricole cu 772,3 milioane de dolari în ianuarie, reprezintă 24,7% din totalul exporturilor agricole ale Türkiye.

Habertürk: "Istanbulul a bătut un record în domeniul turismului"

Orașul Istanbul, unul dintre cele mai vizitate orașe din lume, a bătut un record istoric, primind 17 milioane 370 de mii 30 de vizitatori străini în 2023.

Star: "Presa britanică: "Türkiye va întrece și Franța"

Cotidianul britanic The Telegraph le-a sugerat cititorilor săi să meargă în vacanță în Türkiye într-un articol intitulat "De ce anul acesta este un an al vacanțelor în Türkiye?". În articolul dat s-a notat: 'Acest colț al lumii din ce în ce mai atractiv va întrece chiar și Franța, a doua cea mai vizitată țară după Spania, în 2024'.


Etichete: #Revista presei

Ştiri din aceeaşi categorie