Συγχαρητήρια Ερντογάν στην Eczacıbaşı Dynavit και την Vakıfbank

Οι δυο τουρκικές ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Συλλόγων Πετοσφαίρισης Γυναικών της FIVB

2077990
Συγχαρητήρια Ερντογάν στην Eczacıbaşı Dynavit και την Vakıfbank

 

Η Eczacıbaşı Dynavit κατέκτησε για τρίτη φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων Πετοσφαίρισης Γυναικών 2023 της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (FIVB) νικώντας την Vakıfbank στον τελικό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα.

Ο τελικός της διοργάνωσης ήταν τουρκική υπόθεση. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στον τελικό του Champions League της CEV την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Πρόκειται για τον 81ο τίτλο που κατακτά η τουρκική ομάδα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεχάρη την Eczacıbaşı Dynavit για την κατάκτηση του τίτλου, του 81ου στο ενεργητικό της, και την VakıfBank.

Ο Ερντογάν αναφέρει τα εξής στο μήνυμα που ανάρτησε στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Ολόψυχα συγχαρητήρια στον Αθλητικό Σύλλογο Eczacıbaşı που κατέκτησε για τρίτη φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων Πετοσφαίρισης Γυναικών της FIVB. Ευχαριστώ τις δύο τουρκικές ομάδες βόλεϊ, την Eczacıbaşı και την Vakıfbank, οι οποίες βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία και μας έκαναν υπερήφανους.»

Ο Ερντογάν χρησιμοποίησε επίσης emoji της τουρκικής σημαίας και μπάλας του βόλεϊ.

 



ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ