Τηλεφώνημα συμπαράστασης από τον Ερντογάν στον Εργκίν Αταμάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία με τον προπονητή του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR

2132730
Τηλεφώνημα συμπαράστασης από τον Ερντογάν στον Εργκίν Αταμάν

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τηλεφώνησε στον προπονητή Εργκίν Αταμάν, ο οποίος απειλήθηκε από το σταφ της ισραηλινής ομάδας, μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR -Μακάμπι Πλάϊτικα στον προημιτελικό των play-off της Turkish Airlines EuroLeague Μπάσκετ, του ευχήθηκε περαστικά και μετέφερε το μήνυμα συμπαράστασής του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και προπονητή του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, Αταμάν.

Ο Ερντογάν ευχήθηκε στον Αταμάν «περαστικά » και μετέφερε το μήνυμα συμπαράστασής του.

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, ο οποίος νίκησε 95-79 την ισραηλινή ομάδα Μακάμπι στη σειρά των προημιτελικών των play-off του Basketball THY Europa League, δέχτηκε απειλητικά λόγια από το τεχνικό σταφ της αντίπαλης ομάδας. Ένταση σημειώθηκε και μέσα στο γήπεδο μετά τον αγώνα που παίχτηκε στο OAKA Altion και τον διάδρομο των αποδυτηρίων.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά τον αγώνα, ο Αταμάν είπε: «Κάποιος από το τεχνικό σταφ της Μακάμπι είπε, «Θα βρεθούμε στο Ισραήλ. Θα δείς τι θα σου κάνουν οι Σιωνιστές". Είμαι ο Εργκίν Αταμάν. Είμαι ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Είμαι ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, είμαι Τούρκος πολίτης. Δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα».


Λέξεις-κλειδιά: #Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ