Martı va lansa clopotul de deschidere la Bursa de Valori din New York

Compania turcă de mobilitate, Martı va lansa clopotul de deschidere la Bursa de Valori din New York, pe 13 iulie.

2007986
Martı va lansa clopotul de deschidere la Bursa de Valori din New York

Compania turcă de mobilitate Martı va lansa clopotul de deschidere la Bursa de Valori din New York, pe 13 iulie.

În onoarea de a fi prima companie turcă ale cărei acțiuni sunt tranzacționate direct la Bursa de Valori din New York, fondatorul și directorul general (CEO) al Martı, Oğuz Alper Öktem, împreună cu echipa sa de conducere, se vor afla la balcon pentru a porni gongul de deschidere al celei mai mari burse de valori din lume joi, 13 iulie 2023, la ora 16:30, ora Türkiye, potrivit unui comunicat al companiei.

În urma aprobării Comisiei pentru valori mobiliare și burse din Statele Unite (SEC), acțiunile Martı vor începe să fie tranzacționate sub codul MRT, iar steagul turcesc va flutura și el pe bursa din New York, odată cu ceremonia istorică din 13 iulie.

Astfel, Martı va intra în istorie ca fiind cea mai tânără inițiativă tehnologică din Türkiye ale cărei acțiuni sunt tranzacționate la Bursa din New York, la 4 ani de la înființare.

Pentru a populariza în continuare transportul în comun electric și ecologic în Türkiye,  Martı, unica companie turcă scalabilă de mobilitate, începuse procesul de listare la Bursa de Valori din New York (NYSE) în urmă cu aproximativ un an, pentru a-și majora capitalul și a crea mai multe resurse.



Ştiri din aceeaşi categorie