Συνεχίζονται οι ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα

Στους 34.388 έφτασαν οι νεκροί

2132775
Συνεχίζονται οι ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα
gazze katliam.jpg
gazze bebek.jpg
gazzeli bebek.jpg

 

 

 

Kατά 32 αυξήθηκαν το τελευταίο 24ωρο οι απώλειες ζωών στη Λωρίδα της Γάζας, όπου ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει τις επιθέσεις του εδώ και 204 ημέρες και έφτσαν τους 34 χιλιάδες 388.

Στην ανακοίνωση του Παλαιστινιακού Υπουργείου Υγείας στη Γάζα, δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας οι οποίες συνεχίζονται από τις 7 Οκτωβρίου 2023.

Αναφέρθηκε ότι άλλοι 32 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους και 69 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από τις επιθέσεις που πραγματοποίησε ο ισραηλινός στρατός στη Λωρίδα της Γάζας το τελευταίο 24ωρο.

Σημειώθηκε ότι ο αριθμός των νεκρών στις επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας που συνεχίζονται εδώ και 204 ημέρες αυξήθηκε σε 34 χιλιάδες 388 ενώ ο αριθμός των τραυματιών ανήλθε σε 77 χιλιάδες 437.

Το υπουργείο Υγείας επανέλαβε στην ανακοίνωση του ότι υπάρχουν ακόμη νεκροί κάτω από τα συντρίμμια και στην άκρη των δρόμων, τους οποίους δεν μπορούν να περισυλλέξουν οι ιατρικές ομάδες και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας επειδή τους εμποδίζουν οι ισραηλινές δυνάμεις.

 

 


Λέξεις-κλειδιά: #Γάζα

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ